Corona - St. Hippolyt tager situationen alvorligt

Danmark åbner langsomt op igen

Den danske regering er stille og roligt i gang med en forsigtig genåbning af det danske samfund. Udvalgte områder får lov til at gå i gang igen under iagttagelse af retningslinjer, der tilpasses de enkelte områder. Fra Statens Serum Institut fastslås det, at ”social distancering er et supervåben, og det kan vi klart se nu”. Samtidig er det klart, at genåbningen kommer til at vare længe, og at ”supervåbnet” kun virker, hvis vi faktisk retter os efter behovet for afstand.

Her hos os har vi derfor vurderet, at vi lige så stille kan starte op med vores normale aktiviteter, herunder blandt andet at konsulenterne kan genoptage besøg hos de forhandlere og kunder, der måtte ønske dette. Det er klart, at afstand opretholdes, hygiejneregler efterleves, og at håndvask og håndsprit benyttes i enhver sammenhæng. Der vil altid foreligge en konkret aftale før et besøg, og der vil ikke være nogen uanmeldte besøg.

I stalde, hvor vi er inviteret til at komme, vil vi så vidt muligt tage heste udendørs, og eventuelle tilhørere vil holde passende afstand. Også i butikker kommer vi kun efter aftale og retter os efter anvisninger om max. antal og min. afstand.

En enkelt lille ændring har vi dog indført her under coronatiden: vores telefoner på kontoret er åbne fra kl. 09:00-16:00.

Der er ingen tvivl om, at genåbningen kommer til at tage tid, og at mange dele af vort samfund stadig har voldsomme udfordringer, også vores branche, hvor ridestævner, konkurrencer, dyrskuer aflyses eller udsættes på ubestemt tid.

Vi hos St. Hippolyt vil gøre vores bedste for at efterleve kravene og minimere smitten fremadrettet.

Kontakt