Louise Bisgaard Pedersen

Jeg har mange års professionel erfaring indenfor fodring af heste. Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med hest som speciale, og har bl.a. været udekørende konsulent samt produkt-/marketingschef ved St. Hippolyt.

Begge dele har givet mig rigtig meget kendskab til råvarer, fodersammensætning og indsigt i, hvordan tildelingen af næringsstoffer i foderet kan påvirke hesten, og samtidig stor respekt for, hvor lidt der nogle gange skal til, for at det går godt eller mindre godt.

Det vigtigste jeg har lært er, at heste fungerer som individer – og skal fodres, behandles og trænes som sådanne, hvis man vil have den bedste præstationsevne og arbejdsglæde frem i hestene!

Jeg hjælper gerne med at udarbejde en individuel foderplan, der fungerer for din hest!

Når jeg laver foderplaner arbejder jeg med de nyeste normer, og derudover tager jeg også højde for, hvordan hesten har haft det tidligere (om den har været syg eller lidt af fx sommereksem eller andet), samt selvfølgelig dit fodringsbudget.

En foderplan er mere en bare en udregning i et foderprogram, da et sådant oftest ikke tager højde for hestens individuelle sundhedsstatus!

Kontakt