Anna Ravn - Military

Anna Ravn
Anna Ravn

Jeg hedder Anna Ravn og har været militaryrytter siden 2015. Jeg har dog tidligere redet lidt ridebanespringning på LC-LB niveau. Lige nu holder jeg et sabbatår, hvor jeg koncentrerer mig 100 procent om mine heste: Bronco på 15 år og Zack på 5 år.

Jeg er født i 1997 og begyndte på en rideskole, da jeg var 10 år. Jeg er den eneste i familien, der er interesserer mig for heste og ridesporten, men heldigvis har jeg nogle meget støttende forældre, der forærede mig en hest i konfirmationsgave.

Selvom jeg kun var 13 år, faldt valget på en hest i stedet for en pony. Vi konkluderede nemlig hurtigt, at jeg ville blive alt for glad for min kommende pony/hest, og derfor ikke vil kunne skille mig af med den i fremtiden. For at jeg ikke skulle falde for en aldersgrænse nogle år frem, fandt jeg den smukke, brogede og lidt uerfarne hest, Bronco, på 8 år.

På trods af, at jeg er et konkurrencemenneske, var jeg først og fremmest fascineret af det tætte bånd, der opstår mellem rytter og hest. Derfor begyndte jeg at træne uden bid og tricks - og træne fra jorden. De første, mange år var det venskabet og ikke konkurrencerne, der trak i mig.

For sjov deltog jeg i en militarytræning i 2015 og blev straks fascineret. Det var både sjovt og anderledes og jeg fik ret hurtigt lyst til at stille op i konkurrencer. Desværre viste det sig, at Bronco ikke kom til at gå på det niveau, jeg havde ambitioner om. Hvilket også var fair, da han først og fremmest blev købt for at være min bedste ven.
Nu går vi og hygger os med diverse mindre konkurrencer, nyder dagene sammen og skaber nye eventyr. Det lader også til, at Bronco nyder den mindre intense træning.

Lysten til at konkurrere var der selvfølgelig stadig. I foråret 2016 gik jeg derfor på jagt efter en ny hest. Jeg stødte på Zack - en noget skravlet 4 års Sabbils Zaviro. Han var undervægtig, hidsig og rå - men også ganske talentfuld i springningen. Efter jeg havde set ham et par gange besluttede jeg mig for at købe ham.

Sommeren gik med at tilride og opbygge Zacks muskelmasse. Jeg ledte efter et foder, der kunne hjælpe ham med at tage på og som samtidig ikke ville ruinere mig. Jeg valgte St. Hippolyt på grund af foderrationen, den lækre smag og prisen. Bronco kom også ret hurtigt over på St. Hippolyt og siden da, er han begyndt at se pænere ud. Hans pels skinner!

Det foder jeg har valgt til Zack er NaturMüsli samt Performance Fiber High Protein.
Bronco får udelukkende St. Hippolyt med en håndfuld Lucerne. Gold Medal har tidligere hjulpet ham til ekstra muskler. Derudover får de af og til LinuStar - og så elsker de Mash et par gange om ugen.

Begge heste er harmoniske med et perfekt energiniveau - hvilket i sidste ende bevirker, at jeg kan indfri mine mål.

Anna Ravn og Bronco
Anna Ravn og Bronco

Kontakt