Sofie Panduro

Mit navn er Sofie Panduro, og jeg er 20 år. Jeg er født i Danmark, men da jeg var 10 år, flyttede jeg med min familie til Sverige.

Heste har altid været min store interesse, og jeg begyndte min ridekarriere på en lille rideskole, da jeg var fem år.

Jeg har stillet op for det danske islandshestelandshold siden 2012. Jeg begyndte at fodre med St. Hippolyt for tre år siden, da min træner, Tania Højvang Jensen, anbefalede foderet.

I begyndelsen havde jeg meget kontakt med agronomerne fra St. Hippolyt, og vi udarbejdede en foderplan til mine heste. De produkter, jeg mest anvender, er Hesta Mix Müsli, International Sports Champions Claim og Mash. Ved store stævner anvender jeg også tit High Performer og Qelan. Dette er for at give hesten den nødvendige hjælp til at kunne præstere maksimalt.

Selvfølgelig får alle mine heste en MicroVital-kur efter behov. MicroVital er et fantastisk produkt, som på utrolig kort tid hjælper til at få det bedre.

Siden jeg har fodret mine heste med St. Hippolyt har jeg mærket en stor forskel og megen fremgang. Både hobbyhestene og konkurrencehestene præsterer bedre og trives simpelthen meget bedre - helt enkelt

Sofie vandt sølv ved VM 2015
Sofie vandt sølv ved VM 2015

Kontakt