Kirk Arabians

Kirk Arabians
Kirk Arabians

Vi synes, at araberen er en fremragende ridehest med masser af samarbejdsvilje og en super energi. Det er vort avlsmål at avle smukke, stærke fuldblodsarabere til ridebrug, og vi lægger især vægt på dressurhestens egenskaber såsom ridelighed, korrekt eksteriør og elastiske, korrekte bevægelser. Vi vil desuden avle en hest med et min. stangmål på 155 cm uden at gå på kompromis med araberens racepræg.

For at opnå dette må vi give vores heste de optimale vilkår, også indenfor fodring. Derfor passer St. Hippolyt rigtig godt ind i vores koncept, hvor kvalitet prioriteres højest. Det er også super vigtigt for os, at vores heste elsker foderet og ikke bare trives på det, men udvikler sig mere og mere positivt, som tiden går. Hestene hos os har en rigtig god ædelyst på Hippolyts foder, og det er vigtigt i mange situationer bl.a. til stævner, hvor der kan opstå stress.

Vi ved, at teamet hos St. Hippolyt Danmark A/S ikke går på kompromis, og vi har derfor stor tillid til, at de altid kan finde individuelle løsninger til vores heste. De står altid parat til at hjælpe med deres gode erfaring og ekspertise, hvis vi har heste med særlige behov. En vigtig faktor for os, da vi kun ønsker det bedste for vores heste.

Kontakt