Månedens produkter - November

LinuStar - når hesten går på jordfold
Et tilskud som udelukkende indeholder crackede gyldengule hørfrø, som kvælder op og udskiller en slim, når de kommer i kontakt med vand eller fordøjelsesvæsker. Kan anvendes hele året eller i de perioder, hvor fordøjelsen og tarmsystemet er belastet fx i forbindelse med sand eller jord i tarmen eller ved øget behov for essentielle fedtsyrer. Dosis er 10-20 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

- meget skånsomt crackede, gule hørfrø
- højt indhold af værdifulde slimstoffer
- højt indhold af omega-3-fedtsyrer

Se LinuStar i shoppen

Relief Mash - til sand i tarmen
Relief Mash understøtter hestens evne til selv at rense ud og styrke fordøjelseskanalen. Ballaststoffer som klid, pektiner og loppefrøskaller har en høj vandbindingsevne. Ved opblanding med vand igangsættes dannelsen af slimstoffer fra loppefrøskaller og hørfrø. Relief Mash aktiverer og stimulerer tarmbevægelse, hvorved udskillelsen af skadelige stoffer lettes. Som udrensningskur: 100-200 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Til daglig vedligehold: 50-100 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt.

- renser ud i tarmen
- beskytter slimhinden i tarmen
- understøtter og stimulerer tarmaktiviteten

Se MicroVital i shoppen

Gastrointestinal
Gastrointestinal bidrager til at opretholde en intakt mave-tarmslimhinde, fremmer næringsstofoptagelsen i tarmen og opbygningen af en afbalanceret tarmflora.

- til heste med maveudfordinger
- indeholder ølgær, PSB®-kompleks, hørfrø, beta-glucan
- normalisering af mave-/tarmfunktion

Se Gastrointestinal i shoppen

Kontakt