Månedens produkter - Marts

EquiLac - Til den drægtige hoppe
EquiLac er et drægtigheds- og laktationsfoder, som tildeles hele drægtigheden og frem til slutningen af laktationen. EquiLac leverer ekstra energi og næringsstoffer, som hoppen har brug for i hele perioden, så føllet får de rigtige næringsstoffer allerede som foster.

- mineraler, sporstoffer og vitaminer i biologisk højt optagelig form
- afbalanceret protein- og energiindhold
- stimulerer mælkeproduktionen

Se EquiLac i shoppen

Fohlengold - Det oplagte valg til dit føl
Fohlengold kan introduceres til føllet, så snart det viser interesse for hoppens foder eller omkring 3 ugers alderen. Fohlengold indeholder en bred vifte af ingredienser, som understøtter etableringen af en velfungerende tarmflora. Derudover er Fohlengold balanceret, så den understøtter føllets vækst og optimale udvikling. Når hesten er ca. 2 år gammel udfases Fohlengold, og voksenfoder introduceres.

- mineraler i organisk form
- fordøjelsesstimulerende ingredienser
- videnskabelig dokumentation

Se Fohlengold i shoppen

β-Carotin Mare-Y-Mix - Til avlshesten
Forud for bedækningen skal både avlshingsten og hoppen klargøres med de helt rigtige næringsstoffer. Her kan β-Carotin Mare-Y-Mix dække de ekstra behov for vitamin A og E, kroppen har i forbindelse med etablering og bevarelse af drægtighed. Da vitamin A og E kan være i underskud i en almen vinterfodring, kan det være en god strategi at starte allerede før planlagt inseminering eller bedækning.

- øget behov hos avlsheste
- tydeligere brunst
- fertilitet

Se β-Carotin Mare-Y-Mix i shoppen

Kontakt