Månedens produkter - December

NaturMüsli SOLO – fiberbaseret basisfoder
Indeholder en lang række værdifulde fibre, der understøtter tarmfloraen og stimulerer hestens egenproduktion af energirigtige fedtsyrer. Herved opnås en sund og velfungerende fordøjelse, optimal foderudnyttelse og topmotiverede heste, der kan præstere maksimalt. Tildeles 250-400 g pr. 100 kg kropsvægt dagligt. Pellets bør opblødes pga. det høje fiberindhold.

- fordøjelsesfremmende fiberstruktur
- lavt sukker- og stivelsesindhold
- protein af høj kvalitet til opbygning af muskler

Se NaturMüsli SOLO i shoppen

Se NaturPellets SOLO i shoppen

High Performer
High Performer er en optimal kombination af næringsstoffer, som understøtter præstation og restitutionsevne. High Performer indeholder oligopeptider og PSB®-nukleotider, som understøtter dannelsen af nye celler for at undgå muskeltræthed og ømhed. Tildeles ca. 15 g pr. 100 kg kropsvægt. Ved hård belastning kan mængden fordobles.

- indeholder PSB®-nukleotider som stimulerer cellevækst
- understøtter restitution efter hårdt arbejde
- dopingfrit

Se High Performer i shoppen

Performance Mash – til stævnehesten
Performance Mash er udviklet specielt til sportsheste i stævnesæsonen. I denne tid er det vigtigt for sportshesten at havemaximal foderudnyttelse, en god appetit og få tilstrækkeligt med væske. Ved hjælp af den lettilgængelige muskelenergi får hesten de optimale betingelser for at udnytte sit potentiale fuldt ud.

- hurtig restituering
- smidig muskulatur
- elektrolytter til genoprettelse af væskebalancen

Se Performance Mash i shoppen

Kontakt